Certificaten

Meerdere certificeringen Rouweler verzekert u van Kwaliteit met een Keurmerk

Laswerk leveren van hoge kwaliteit is ons doel. Wij willen onze klanten van de beste producten voorzien en willen alles tot in de kleinste details zo goed mogelijk uitwerken en geen risico's nemen. Daarom is Rouweler Las- en Machinetechniek in het bezit van de hoogst haalbare certificaten die het kwaliteitsniveau van ons bedrijf aantonen.

Zo zijn wij volledige gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090-1 (link) en de NEN-EN-ISO 3834-2 (link) en zijn we bovendien in het bezit van het diploma International Welding Practioneer (IWP) en International Welding Specialist (IWS). Wij doen er alles aan om onze klanten van het gewenste laswerk te voorzien. In overleg zijn wij bereid om extra certificaten te behalen, wanneer dat vereist is voor het ontwikkelen van uw producten.

NEN-EN 1090 CERTIFICERING

KEURMERK DAT KWALITEIT VERZEKERT

Vanaf juli 2014 moeten constructies als gebouwen, bruggen en ondersteuningen voor bijvoorbeeld silo's volgens de NEN-EN 1090-norm ontwikkeld worden en voorzien worden van CE-markering. Dit is een Europese norm die van toepassing is op dragend staal en aluminium constructiewerken en welke verzekert dat de eisen in alle EU-landen gelijk zijn.

Rouweler Las- en Machinetechniek is in het bezit van het NEN-EN 1090-certificaat, wat bewijst dat wij voldoen aan de nieuwste eisen. Zo kunnen wij probleemloos werk kunnen verrichten in de metaalsector, zowel voor de Nederlandse Markt als voor de Europese Unie en kunnen wij u garanderen dat wij producten van zeer hoge kwaliteit leveren, voorzien van CE-markering.

Binnen deze norm zijn er vier uitvoeringsklassen, waarbij 1 de lichtste en 4 de zwaarste gradatie is. Wij hebben gekozen voor de executieklasse 3, waar onder andere tribunes, trappen en balustraden in openbare gebouwen onder vallen. Deze executieklasse is voor ons een logische keuze, omdat we divers maatwerk voor al onze opdrachtgevers willen blijven maken. Klasse 4 bevat zeer uitzonderlijke bouwwerken als kerncentrales, wat voor ons niet van toepassing is.

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT OP!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier of via +31 (0)547 - 29 30 98.

Zoeken

logo metaalunie

Over ons

Wij zijn Rouweler Las- & Machinetechniek en ons doel is het leveren van laswerk van hoge kwaliteit. Van de eerste tekeningen tot de uiteindelijke oplevering denken we met u mee en staan we voor u klaar. De NEN-EN 1090-1 en NEN-EN-ISO 3834-2 certificaten garanderen de kwaliteit van ons laswerk en zorgen ervoor dat onze producten optimaal ontwikkeld worden. 

Contact

ROUWELER
LAS & MACHINETECHNIEK B.V.

Dorreweg 18
7496PM Hengevelde
Tel. +31 (0)547 - 29 30 98
info@rouweler.eu 

© 2021 Rouweler. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken